Appartementen & types

Binnen de Meesters beginnen we met de ontwikkeling en bouw van de Senator. Een prachtig pand, waarbinnen we acht verschillende woontypes onderscheiden. In totaal hebben we 43 koopappartementen te vergeven, die zijn verdeeld over vier bouwlagen, met uitzondering van de penthouses die een vijfde bouwlaag hebben. De appartementen variëren in grootte van ca 56 m² tot 133 m². Uiteraard worden alle woningen door ons hoogwaardig afgewerkt en zullen zij van alle gemakken voorzien zijn. Met uiteraard een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia of balkon. De manier waarop de buitenruimtes zijn ontworpen en ingericht geven het gebouw een modern, maar toch ook dorps karakter. 

Ieder appartement heeft aan de achterzijde een eigen parkeerplek en een (inpandige) berging. Je fiets(en) stal je in de gemeenschappelijk fietsenberging.

Duurzaam en comfortabel

Zoals je eerder hebt kunnen lezen zullen alle appartementen op duurzame wijze verwarmt en gekoeld worden middels een warmtepomp. De manier waarop de Meesters geïsoleerd worden, maar ook de keuze voor de moderne technische installaties garanderen een laag energieverbruik. Zonder in te boeten op comfort. 

Heb je interesse in het wonen op deze mooie woonlocatie in het centrum van Best? Bekijk dan op de interactieve afbeelding in welk appartement jij graag zou willen wonen. De appartementen van de Senator zijn per bouwnummer aan te klikken.