Het Plan

Na de ingebruikname van de spoortunnel en het station in 2002 is gestart met het in fases terugbouwen van de verdwenen bebouwing. Het plan De Meesters is hier het meest in het oog springende onderdeel van. De locatie markeert als het ware de entree naar het centrum en is meteen ook het eerste wat reizigers per trein zien, als ze op station Best zijn uitgestapt.

NBArchitecten heeft voor deze locatie dan ook een markant en verbindend gebouw ontworpen dat perfect past in de omgeving en wat wel wereldse allure uitstraalt, maar toch dorps is gebleven.

Met de 43 koopappartementen is het in De Meesters wonen op zijn Best(s)!

MEESTERLIJK WONEN IN DE SENATOR

Alle appartementsvormen en woningtypes hebben een directe link met het onderliggende complex van de Nederlandse Spoorwegen. Waarbij je de keuze hebt uit 8 verschillende 'sporen'. Ongeacht de richting die je kiest, kenmerken alle appartementen zich door een hoog afwerkingsniveau. Waarbij er extra aandacht is voor de keuken, het toilet en de badkamer. 

Samen met ons en onze koopbegeleiders maak jij je eigen keuzes. Wij adviseren je graag hoe jouw plattegrond een definitieve invulling krijgt. 

De technische installaties die de woning verwarmen en van warmwater voorzien, zijn volledig gasloos en duurzaam ingericht om een laag energieverbruik te kunnen garanderen. Het verwarmen of koelen van een ruimte is naar eigen inzicht te reguleren. Wat zowel zomers als ’s winters voor een aangenaam binnenklimaat zorgt.

IS DE SENATOR JOU
OP HET LIJF GESCHREVEN?

Iedereen voelt zich thuis in de Senator
Sommige kansen komen echt maar één keer in je leven voorbij. Dit is er zo één. Dus wacht niet langer af en schrijf je vandaag nog in voor jouw favoriete appartement in de Senator. 

Voor de volledigheid hier de belangrijkste:

  • Heerlijk ruime en lichte 2, 3 of 4-kamer appartementen;
  • Alle woningen hebben een kwalitatief hoog afwerkingsniveau;
  • Alle woningen zijn duurzaam, gasloos en energiezuinig;
  • Je woont hartje centrum bovenop het NS Station;
  • De centrale ligging zorgt voor een perfecte bereikbaarheid;
  • Je hebt een eigen parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein;
  • Je hebt een veilige fietsenstalling en eigen bergruimte.
Bekijk het aanbod

In de Senator voel jij je echt thuis!

Maatwerk
Indien je nog aanvullingen of wijzigingen hebt op de getekende (basis)uitvoering van een appartement, is er de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met de makelaar en/of koopbegeleider aan de hand van onze meer en minderwerklijst jouw appartement aan te passen. Zodat je in de Senator echt thuis bent!